Duyuru Arşiv
İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

İlçemiz  Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde G23C10A1D  Uygulama İmar Planı paftası kapsamında kalan, mülkiyeti Recep ÖZKAR’a  ait 2.840,00  m2 yüzölçümlü 917  parsel no.lu taşınmaz ile, mülkiyeti Hüseyin ÖZKAR’a ait 13.900,00 m2 yüzölçümlü 918 parsel numaralı taşınmazı kapsayan, UİP-816,234  Plan İşlem Numaralı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişiklik teklifi, Belediyemiz Meclisi’nin 03.09.2019 tarih ve 70 sayılı kararı ;  Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.11.2019 tarih ve 402 sayılı kararı ile (tadilen) onaylanmıştır.

Onaylanarak Belediyemize gönderilen, uygulama imar planı değişikliği 23.12.2019 (Pazartesi) tarihinden itibaren 1 ay süre ile   askıya  asılacaktır.

İlgililer,  Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde askı süresince (mesai saatleri içerisinde) bahse konu plan değişikliğini inceleyebilir, varsa talep ve itiraz dilekçelerini Belediyemize sunabilirler.

Başiskele Başkanlığından Duyurulur.

Ömer SOYDAL