HABERLER
BAŞİSKELE´NİN BAŞI BAĞLANDI
Orjinal Resim
13.12.2012 17:06:41

Bir vaadini daha hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz,  D-130 Karayoluna cepheli Fiat Anabayi Beykar Otomotiv ile Kalyoncular Un Fabrikası önüne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmaları Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile Fiat Anabayi Beykar Otomotiv Genel Müdürü İlhan Hoşer ve altyapı kurumlarının yetkilileri de takip etti.

 

Bu güzergâhı kullanan vatandaşlar yapılacak bu üst geçidin ardından karşıdan karşıya rahatlıkla geçerek, hayati riskte ortadan kalkacak. Beykar Genel Müdürü İlhan Hoşer yapılan çalışma ile ilgili şunları söyledi: "Biz yıllardır konuyla ilgili sıkıntılarımızı Karayollarına ve Belediye yetkililerine bildirmiştik. Bugüne kadar hiç adım atılmamıştı. Çünkü bu, bölgenin büyük ihtiyacıydı. Bizim birçok personelimiz ve bölge halkı D-130 karayolundan geçmek zorunda kalıyor ve büyük korkular yaşıyordu.

Hoşer konuşmasını şöyle sürdürdü: " Konuyu Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a ilettik. Sağ olsun hemen herekte geçerek yılların sorununa çözüm getirdi. Bugünde burada bu üst geçidin çalışmalarına başlıyor olmamız mutluluk verici. Sayın Başkanımız Hüseyin Ayaz'a; bu köprüyü kullanacak başta personelimiz ve bölge halkımız adına bende çok teşekkür ederim"  Yaklaşık bir ayda bitirilmesi planlanan köprü çelik konstrüksiyondan olup yüksekliği 4,50 metre, genişliği 4 metre, uzunluğu ise 35 metre olacak şekilde yapılacak ve bölge halkının hizmetine sunulacak.

Bu hizmettin hayata geçmesini çok isteyenlerin başında gelen Yazlık Merkez Mahalle Muhtarı Alaattin Berber ise duygularını şöyle aktardı: " Bizim için önemli bir ihtiyaç daha giderildi. Bu üst geçit bölge halkının hep istediği bir yatırımdı. Konuyla ilgili çok yazışmalarımız oldu. Maalesef bir türlü aşılamamıştı. Ben burada şahsım ve Yazlık halkı adına sayın başkanımız Hüseyin Ayaz'a çok çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi kırmadı. İnanın yapılan bu iş ile özellikle Yazlık halkının büyük duasını alacaktır"

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım