SERDAR VE ATAKENT´E YENİ PARK ALANI
26.12.2012 09:44:49

Başiskele'de sosyal alanlara önem veren Başiskele Belediyesi ilçenin belli noktalarına park yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Serdar Mahallesi'ndeki Serdar Park'ında Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların ise yüzde 80'i tamamlandı. Bu park alanında 3 potalı basketbol sahası, kameriye, mangal için şömine ve son derece şık bir fıskiye çeşme bulunuyor.

Öte yandan Atakent Mahallesi Parkı'nda ise yeşillendirme çalışmaları tamamlanarak bu parkta açılışa hazır hale getirildi. Parkın içerisinde; oyun grupları, fitness aletleri, 1 adet basketbol sahası, 1 adet futbol sahası, 1 adet tenis kordu bulunuyor. Kameriyelerin içerisindeki oturma yerleri, bazı bölümlerde ki yeşillik alan ve tenis kotundaki kauçuk da serildikten sonra hazır hale gelecek olan park, bölgedeki vatandaşlar tarafından heyecanla açılması bekleniyor.