İKİ MAHALLE KÖPRÜDE BULUŞTU
26.12.2012 09:48:37

Başiskele Seymen Mahallesi Osman Kâhya Sokak ve Körfez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne paralel, dere üzerine yapılan yeni köprü karşıdan karşıya geçişi rahatlattı

Başiskele Belediyesi ekiplerince yapılan bu çalışma bölgedeki vatandaşların önemli bir ihtiyacına çare oldu. Ekipler; 7 m uzunluğunda, 160 cm genişliğinde olan çelik köprü sayesinde mahalle ve sokaklar arası geçişini de rahatlattı. Yapılan bu hizmetten oldukça memnun olan bölge sakinleri ise duygularını şöyle aktardı:

"Bu köprü yapılmadan önce dereden karşıya geçebilmek için aşağıya kadar yürüyorduk. Şimdi yeni köprü sayesinde kestirme bir yolumuz oldu ve büyük zaman kaybı önlenmiş oldu. Bu hizmeti yapan başta Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz olmak üzere tüm ekibine teşekkür çok ederiz"