HABERLER
GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR
Orjinal Resim
7.01.2013 15:59:09

Başiskele Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri herhangi bir şekilde kullanılarak kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir atıkları toplanmasına devam ederken deforme olmuş geri dönüşüm konteynerlerinin tamir ve bakımlarını da yapıyor. Kullanılabilir durumda olan 567 geri dönüşüm konteynerlerine ilave olarak 50 yeni konteyner daha alan Başiskele Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ihtiyaç duyulan noktalara bu konteynerleri yerleştirecek.


Kaynak israfını önlemek ve ortaya çıkabilecek enerji krizlerinin önüne geçebilmek için atıkların geri dönüştürülmesi ve tekrar kullanılması için 2009 yılı Ağustos ayından itibaren geri dönüştürülebilir atıkları toplamaya başlayan Başiskele Belediyesi evsel atık çöp konteynerlerinin yanına koyduğu geri dönüşüm konteynerleriyle karton, cam şişe, plastik ve metal kutu gibi ekonomik değeri olan maddeleri geri dönüşüme kazandırıyor.
Zamanla aşınarak kullanım dışı kalan geri dönüşüm konteynerlerini yenileriyle değiştiren ekipler tamir imkanı olanları ise atölyelerinde onarıyor.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım