YUSUF CAN İLAHİ KONSERİ
6.07.2015 11:09:10

Yaklaşık 2 bin 500 mahalle sakinini aynı iftar yemeğinde buluşturarak ramazanın sevincini yaşatan Başiskele Belediyesi paylaşma kültürünü yaygınlaştırarak komşuluk ilişkilerini güçlenmesine vesile oluyor. Başiskele Sahili'nde geleneksel hale gelen programlarla tasavvuf, ilahi eserler ve sohbetlerle Ramazan ayının manevi havasına uygun akşamlar yaşanıyor.

Başiskele Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü personelinin saatler öncesinden başlayan iftar hazırlıklarını tamamlamasının ardından, iftar saatinin yaklaşmasıyla vatandaşlar yerlerini alarak ezan vaktinin gelmesini bekliyor. Komşuluk ilişkilerinin en güzel örneğinin yaşandığı Başiskele Sahili'nde keyifli sohbetler gerçekleştiren vatandaşlar akşam ezanının okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlarını açıyor.
Bertek Yapı Denetim Ltd. Şti. tarafından verilen iftar yemeği sonrasında Yusuf Can vatandaşlarında katılımı ile en güzel ilahi eserleri seslendirdi. Aileler gönüllerinin mest olduğu konser alanında iken çocuklarda etkinlik alanında atlara biniyor, oyun gruplarında keyifli saatler geçiriyor.