HOYLAN SOKAK PARKI
23.02.2016 12:56:19

Başiskele Belediyesi, çocukların aileleriyle birlikte eğlendikleri park ve bahçelere yönelik düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Parklar, çocukların daha sağlıklı ve güvenli alanlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla modern şekilde yapılıyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni oyun grupları ve yeşil alanlarla donatılan çocuk parklarına yenilerini eklemeyi devam ediyor. Oyun gruplarının zeminlerini kauçukla kaplayan ekipler çevresinin de ahşap çitlerle çevirerek güvenli hale getiriyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çevre düzenlemesi yapılan ve oyun grupları koyulan parkların ilerleyen zamanlarda ailelerin güven içerisinde kullanmasını sağlamak amacı ile periyodik olarak kontrol ve bakımlarının da yapıldığını söyledi.

Başiskele'nin en yeni parklarından biri 690m2'lik Hoylan Sokak Parkı'nı Barbaros Mahallesi'nde yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların ve ailelerinin kullanımına sundu.