HABERLER
ÇALIŞMALAR BAŞKAN AYAZ´IN TAKİBİNDE
Orjinal Resim
2.03.2016 16:15:02

Karadenizliler Mahallesi, Vezirçiftliği Mahallesi, Ovacık Mahallesi, Mehmetağa Mahallesi, Kullar Yakacık Mahallesi, Tepecik Mahallesi ve Doğantepe Mahallesi'ni karış karış gezen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yapımı devam eden ve tamamlanan hizmetleri Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve muhtarlarla birlikte yerinde inceledi.

 

Yeni haftaya hizmetleri yerinde inceleyerek başlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz gün içerisinde deyim yerindeyse 7 mahalleyi karış karış gezdi. Vatandaşların taleplerinin bulunduğu sokaklarda vatandaşlarında rızasını alarak gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

 

İlk olarak Karadenizliler Mahallesini gezen Başkan Ayaz,  Işıklı Sokak, Aybüke Sokak, Şenkaya Sokak, Horon Sokak, Nergiz Sokak, Ordulular Sokak yol güzergâhında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vezirçiftliği Mahallesine geçen Başkan Ayaz, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve Muhtarlar duvar boya ve aydınlatma çalışmalarının devam ettiği Gül Sokağı ve ardından Park Sokak'ta yapımı devam eden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi inşaatını gezdi. Ovacık Mahallesi Engin Sokağa da uğrayan Başkan Ayaz burada yol düzenleme çalışmasının başlaması talimatını verdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ayaz, mahallelerimizde acil olan sorunları çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte mahallemize kalıcı eserler yapmak için çalışmalarımız devam edecek dedi.

 

Daha sonra Mehmetağa Mahallesi'nde yapım çalışmaları tamamlanan son düzenlemelerin yapıldığı Ada Park 2. etapta incelemelerde bulunan Başkan Ayaz Park açılışının kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi.

 

Nisan ayında yapımına başlanması planlanan Kullar Kent Meydanını gezen Başkan Ayaz, Meclis Üyeleri ve muhtarlar üç boyutlu projenin görsellerini inceledi.
Kullar Yakacık Mahallesi Yakacık Caddesi üzerinde yol genişlemesi sonrasında yapılan dekoratif duvar, yaya ve bisiklet yolu ile Gündoğan Sokak'ta dekoratif duvar yapım çalışmaları incelendi.

 

Mart ayının ikinci haftasında açılması planlanan ve son düzenlemelerin yapıldığı Doğantepe Mahallesi Semt Konağını da ziyaret eden Başkan Ayaz, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar buradan Paşadağ Mahallesi'nde yapımı devam eden Başiskele'nin ikinci şehir stadının yapım çalışmalarını inceledi.

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım