ÜCRETSİZ Wİ-Fİ UYGULAMASI YAYGINLAŞIYOR
12.08.2016 15:04:11

İlk olarak Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’nde bulunan 30 dönümlük en büyük Parkı’nda hizmete sunulan ücretsiz internet uygulaması teknik alt yapının oluşturulmasının ardından Yeniköy Merkez Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Parkı’nda da hayata geçti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın seçim vaatleri arasında yer alan projenin faydalı bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli çalışmaları yapan ekipler uygulamayı diğer parklarda da yaygınlaştıracak. Çocuklar tarafından oldukça beğenilen bu sistem sayesinde çocuklar kapalı alanlarda değil bu güzel havalarda yüzme havuzunun bahçesinde vakit geçiriyorlar.

Başiskele Belediyesi halka açık sosyal alanlarda ücretsiz kablosuz internet hizmetini yaygınlaştırıyor. Orjinal Resim