HABERLER
YENİ KOMŞULARIMIZIN MODERN YOLLARI HAZIR
Orjinal Resim
19.08.2016 18:32:29

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesi’nde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Fatih Mahallesi Şal Sokak başta olmak üzere bölgedeki ara sokaklarda parke yol çalışmaları başladı. 2016 yatırım programına alınan cadde ve sokaklarda belirlenen hizmetler yılsonuna kadar tamamlanacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekibi ile birlikte sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Ayaz, mahalle halkından komşuları ile de istişarelerde bulundu.

Hızla büyüyen ve gelişen Başiskele’de, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açma çalışmaları yapılıyor. İlçenin hızla büyümesiyle birlikte Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde yol sorununu şimdiden çözüyor. Vatandaşların taleplerini de yerine getiren ekipler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak ve bu sokağa bağlantısı olan Laden Sokak, Şal Sokak, Osman Usta Sokak, Diyar Sokak ile Mavi Sokak, İslamoğlu Sokak ve Saygın Sokak ve diğer ara sokaklarda  dolgu ve altyapı çalışmalarının ardından parke taşları döşenmeye başlandı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım