GELİŞEN İLÇEDE GENİŞLEYEN YOLLAR
19.08.2016 18:42:28

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Yeniköy Merkez Mahallesi Kirazlıbahçe Caddesi’nde ki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Caddenin bir bölümünde yapılan çalışmayla mevcutta 8 metre genişliğinde olan yol 20 metre genişliğe çıkarıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle hızla gelişen Başiskelemiz’de ulaşımında herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemleri alarak düzenlemeler yapıyoruz.  Yaşam kalitesi her gün yükselen ve gelişen Başiskele’de alt yapıdan üst yapıya birçok hizmeti her noktada bölge halkımıza sunuyoruz.

Ulaşım yönünde yapılan düzenlemelerle mevcut yollarda çalışmalar gerçekleştiren ekipler bu kapsamda Yeniköy Merkez Mahallesi Kirazlıbahçe Caddesi’ni 20 metre genişliğe çıkardı.