KURBAN ATIKLARI KİRLİLİĞE SEBEP OLMAYACAK
9.09.2016 14:22:47

Başiskele Belediyesi vatandaşların kendi mülklerinde kestiği kurbanların atıklarını çevre kirliliğine sebep olmadan toplayacak. Toplum ve çevre sağlığının olumsuz yönde etkilenmemesi için nöbet çizelgelerini oluşturan ekipler bayram süresince görev başında olacak.

İş makinaları ve yer ekipleri ile nöbet çizelgesine göre hareket edecek nöbetçi personel her yıl olduğu gibi bu yılda görev başında olacak. Çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan lojistik destekle Temizlik İşleri Müdürlüğü yürütecek. Vatandaşların kaçırdığı küçük ve büyükbaş hayvanları yakalamak için ayrıca bir ekip veteriner hekim kontrolünde görev başında olacak.

444 41 10 numaralı Başiskele Belediyesi Çağrı Merkezi ’de vatandaşlardan kurban atıklarının alınması konusundaki taleplerini en yakında bulunan ekiplere iletmek için görev başında olacak.