HABERLER
BAŞKANIN BAYRAM MESAJI
Orjinal Resim
12.09.2016 14:06:29

Sevginin, vefanın, sadakatin ve fedakârlığın simgesi olan Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi olan bu mübarek bayram günleri, aynı zamanda Allah'a yakınlaştığımız en müstesna zaman dilimleridir.

Bu mübarek günlerde, muhtaçların hanelerine muhabbet ve sevinç taşımalı, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmalıyız. Böylece bugün insanlık olarak en büyük sermayemizin sevgi, en büyük gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu hissederiz.

“Unutma ki, Bayramımız Bayram Olsun”

Ne yazık ki ülkemizde ve tüm İslam âleminde büyük acılar yaşanmaktadır. Ülkemizin ayrılmaz bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliğimize yönelik yapılan hain saldırılar ve İslam coğrafyasındaki diğer kardeşlerimize yapılan zulümler karşısında bir olacağız. Tüm dünyaya örnek olan bu birlik ve beraberliğimizi koruyabilmek, milli irade ve demokrasiye sahip çıkan milletimizin elindedir. Bizler, tarih boyunca birbirimize verdiğimiz kıymetle; ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, sıkıntılı dönemleri hep birlikte aştık. İnşallah, bugün ve gelecekte de, aynı iradeyi yine hep birlikte göstereceğiz.

Bütün bu duygu ve düşüncelerle, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için eşsiz fırsatlar olan bu mübarek günlerin, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini diler, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.  

Hüseyin AYAZ

Başiskele Belediye Başkanı 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım