BAHÇECİK SEMT KONAĞINDA GERİ SAYIM
13.09.2016 17:40:19

Şehitekrem Mahallesi Bahçecik Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Zeminle birlikte 4 kattan oluşan binada Postane, Sağlık Ocağı, Eğitim Salonu, Kütüphane ve Bilgisayar odası, Muhtarlık Binası Belediye Danışma ve İrtibat Bürosu yer alacak. Mahalle halkına yönelik düzenlenen eğitici seminerlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan Semt Konakları, çocuklarla gençleri sosyal ve sanatsal olarak hayata hazırlarken aile büyüklerini de birbirleriyle olan komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor. Düzenlenen kurslar mahalle sakinlerine eğitim ve sosyal anlamda çok büyük özellikler kazandırıyor. Bu anlamda sayılarının artması hedeflenen Semt Konakları’ndan bir yenisi olan Bahçecik Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi mahalle halkına kapılarını açmak için gün sayıyor. Şehitekrem Mahalle halkı adına Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Yusuf Mandıra bu konakta iyi günde kötü günde mahalle halkının bir arada olacağı ve samimi dostlukların kurulacağını belirtiyor.