PERDE DUVARLAR GÜVENCE SAĞLIYOR
21.09.2016 11:05:07

Başiskele Belediyesi Şehitekrem Mahallesi Narçiçeği Sokak’ta yol seviyesinin altında kalan binaların güvenliğini sağlamak ve olası toprak kaymalarını önlemek için perde betondan istinat duvarı yaparak hem yolun hem binaların güvenliğini sağladı.

Başiskele Belediyesi yol ve binaların güvenliklerini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde beton veya taş istinat duvar çalışmaları gerçekleştiriyor. Halkın ilçedeki alt ve üst yapı isteklerini çözüme kavuşturmak için çaba gösteren Başiskele Belediyesi istinat duvarı yapımıyla hem yolların ve binaların güvenliğini sağlamış oluyor, hem de toprak kaymaları gibi tehlikeleri ortadan kaldırmış oluyor.

Şehitekrem Mahallesi Narçiçeği Sokak’ta ikamet eden vatandaşların can güvenliği için 5 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğunda perde duvar çalışması gerçekleştirdi.