HABERLER
BAŞİSKELE ŞEHİDİNİ UNUTMADI
Orjinal Resim
7.10.2016 10:38:09

Başiskele Belediyesi geçtiğimiz günde elim bir trafik kazası sonucu şehit olan 43 yaşındaki Başiskeleli polis memuru Muhammet Bozoğlu’nun adını, Yeşilyurt’ta yapılan üst geçide verdi.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda, vatandaşların talepleri üzerine Yeşilyurt Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir üst geçit yapılmıştı. Vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için bu güzergahta araçların kullandığı dar bir alt geçidi kullanmak zorunda kalmasından dolayı vatandaşlar bir üst geçit talebinde bulundu. Başkan Ayaz’ın girişimleri doğrultusunda üst geçidin yapımı en kısa sürede tamamlandı. Başkan Ayaz üst geçidin hayata geçirilmesinin hemen ardından geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybederek şehit olan polis memurumuz Muhammet Bozoğlu’nun ismini üst geçide verilmesi talimatında bulundu.

 

Şehit Polis Memuru Muhammet Bozoğlu’nun ailesi ve yakınları Başkan Ayaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ayaz ile sohbet eden aile son derece üzüntüyle geçirdikleri bu dönemde şehitlerinin adının ilçede yaşatılıyor olmasından dolayı gurur duyduklarını bildirdiler. Ziyarete, Şehit Polis memuru Muhammet Bozoğlu’nun eşi Sezer Bozoğlu, kızı Sema Aleyna Bozoğlu, Kardeşi Mustafa Bozoğlu, Murat Bozoğlu, amcası Ali Bozoğlu, yengesi Raziye Bozoğlu, halasının oğlu Metin Bozoğlu, İskender Öztürk ve mesai arkadaşı Kadem Yılmaz hazır bulundu.

 

Başkan Ayaz, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım