CADDE SICAK ASFALTLA KAPLANACAK
7.10.2016 14:31:59

Yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi ekipleri ilçe genelinde tahribata uğramış yollarda tamirat ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan birini, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan Atakent Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde gerçekleştiren ekipler sıcak asfalt hazırlığı yapıyor.

Bu güne kadar yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekibiyle birlikte hizmetlerini sürdürüyor. Bir süre önce caddeden yağmur suyu kanalını genişleterek kapalı menfeze dönüştüren Başiskele Belediyesi ekipleri altyapı çalışmalarını tamamladığı Atakent Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nin yaklaşık 300 metrelik kısmını önümüzdeki günlerde asfaltlayacak.