ÜÇ BOYUTLU FATİH SULTAN MEHMET RESİMLERİ
11.10.2016 10:42:52

Başiskele Belediyesi ilçe halkının en mutlu anlarında bir araya geldikleri kültür merkezlerinde yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Dış cephelerinden iç ünitelerine kadar birçok yenilemenin yapıldığı kültür merkezlerinden Kullar Kültür Merkezi, iç dizaynının ardından şimdide dış kısmı Fatih Sultan Mehmet’in üç boyutlu resimleriyle renkleniyor.

Sahnesinden akustik yapısına, masa ve sandalyelerine kadar yenilenen Kullar Kültür Merkezi’nin dış cephesi Osmanlı Padişahlarından Fatih Sultan Mehmet’in resimleriyle renkleniyor. Kent estetiği açısından çevreye değer katan üç boyutlu resim çalışmalarını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi bu sefer de Osmanlı Devleti Padişahlarından Fatih Sultan Mehmet’in üç boyutlu resimlerini Kullar Kültür Merkezi duvarlarına işliyor.