SOKAKLAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
11.10.2016 10:52:23

Fiziksel olarak ömrünü tamamlamış mevcut yolların yenilenmesinin yanı sıra yeni yerleşim alanlarının ulaşım güzergâhlarını düzenleyen Başiskele Belediyesi asfalt, parke ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarına bir süre önce Fatih Mahallesi’nde yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak ve bu sokağa bağlantılı olan 6 sokakta başlayan ekipler çalışmalarını tamamladı.

Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak’tan parke kaplama çalışmalarına başlayan ekipler Kuşburnu, Kelebek, Şal, Diyar ve Osman Usta Sokağı da parke taşlarıyla kapladı. Sokakları yeni görünümüne kavuşturan ekipler yapılan çalışmalarda yaklaşık 11 bin metrekare parke taşı kullandı. Site ve müstakil evlerin bulunduğu sokaklarda ikamet eden vatandaşlar Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibine teşekkür ederken çalışmalar Sönmez Sokak’ta devam ediyor.