HABERLER
7´DEN 70´E HERKESE SOSYAL ALANLAR
Orjinal Resim
12.10.2016 14:54:06

Başiskele’de hem yeşil alanları, hem de sosyal donatı alanlarını çocukların, gençlerin ve ailelerinin daha sağlıklı bir ortamda güzel vakit geçirmeleri için en modern şekilde tasarlayan Başiskele Belediyesi yapımlarını da kısa sürede tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sunuyor.

Başiskele’de yeşil alan ve parkların sayısı giderek artıyor. Yeni bir park ve futbol sahası yapımına başlayan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri böylelikle mahalle halkının nefes aldığı noktaların sayısını arttırmış oluyor. Gencinden yaşlısına herkesin ortak kullanım alanı olan parklardan bir yenisinin yapımına Yaylacık Mahallesi Hacı Süleyman Sokak’ta başlanıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ayrıca Fatih Mahallesi Şevval Sokak’ta Futbol Sahası yapımı için çalışmalara başladı.

Yaylacık Mahallesi Hacı Süleyman Sokak Parkı’nın toplam alanı 2710 m² park içerisinde oyun grupları, fitness aletleri, mini futbol sahası, (5m x 10m)  2 adet kameriye, 16 adet bank bulunacak.

Fatih Mahallesi Şevval Sokak’ta yapımına başlanan futbol sahası 500 metrekarelik sentetik çim halıdan oluşacak. İçeriğinde oyun grupları ve oturma alanları da olacak.

l Fotoğraflar
 
Fatih Mahallesi Orjinal Resim
Fatih Mahallesi Orjinal Resim
Yaylacık Mahallesi Orjinal Resim
Yaylacık Mahallesi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım