BAŞİSKELE BELEDİYESİ´NDEN KÜÇÜKLERE BÜYÜK HİZMET
12.10.2016 14:59:52

Başiskele Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkı yapım çalışmaları Barbaros Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi’nde devam ediyor. Trafik Eğitim Parkı tamamlandığında Başiskeleli miniklere özel eğitmenler tarafından trafik kuralları öğretilecek.

7 bin m² alan içerisinde yapımına başlanan eğitim parkının çevre taş duvarları örülüyor. Park içerisinde bin 500 m² çocuk oyun alanında kepçe temalı oyun grubu, yer trambolini,  kuluçka salıncaklar, tahterevalli, salıncak, zıp zıp, 2 kameriye, kubbe çatılı fitness grubu, bank, bitkisel alan, 28 araçlık mini araç otoparkı bulunacak.

Trafik parkı içerisinde ayrıca 150 m² trafik bilgileri eğitim binası, trafik eğitim amfisi, çelik konstrüksiyon üst geçit, piknik masaları, benzin istasyonu yeri, yeni başlayanlar için kısa süreli mini alıştırma alanı, bisiklet yolu, bisiklet park yeri, köprülü yonca,  2 adet durak, banklar, 28 araçlık mini araç park yeri, trafik levhaları, sinyalizasyonlar bulunacak.