SOKAKLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR
13.10.2016 11:03:46

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Döngel Mahallesi Bahadır Sokak ve Nermin Sokak’ın yollarını betonla kapladı. Yeniköy Merkez Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’ni de betonla kaplamak için hazırlık yapan ekipler çeşitli nedenlerle bozulmaların yaşandığı yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun asfaltını kaldırıyor.

Başiskele Belediyesi çalışmalarıyla Başiskele’nin yollarını daha dayanıklı ve estetik görünüme kavuşturuyor. Başiskele’de yeni imar yolları kısa sürede ulaşıma açılırken mevcut olan yollarda iyileştirmeler yapılarak parke, asfalt veya betonla kaplanıyor. Bu çalışmalar kapsamında Döngel Mahallesi Bahadır Sokak ve Nermin Sokağı betonla kaplayan ekipler Yeniköy Merkez Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’nin bozulan asfaltını kaldırıyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 400 metre uzunluğundaki caddede betonla kaplanacak.