BAŞİSKELE´NİN YENİ VE GÜVENLİ YOLLARI
18.10.2016 11:38:11

Başiskele Belediyesi ilçe genelinde ulaşımın daha sağlıklı olması için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyor. Çevre ve yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar modern ve düzenli bir hale getiriliyor. Özellikle yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde yeni yol açımlarını gerçekleştiren ekipler bazı cadde ve sokaklarda da ileriye dönük düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Fiziki ve mimari yapılarıyla, modern, depreme dayanıklı binaların hızla yükseldiği Başiskele’de medeniyete açılan yollarda hızlı bir şekilde yapılıyor. İmarlı yapılaşmalarla düzenli büyüyen Başiskele’de çalışmalar kapsamında Damlar Mahallesi Semazen Sokak’ta yeni yol açımı yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte Fatih Mahallesi Hürler Caddesi’nin 600 metrelik kısmında duvar ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.