MERT SAVAŞ´LA CENNET KÖŞELER EKİBİ BAŞİSKELE´DE
28.10.2016 15:56:55

Ülkemizin cennet köşelerini keşfe çıkan Mert Savaş, yurdumuzun damaklarını bayram ettiren tadlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip Beyaz Tv ekranlarına getirmeye devam ediyor.

Kimi zaman Anadolu’nun; yüzlerce yıllık eşsiz tatları ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfe çıkarken kimi zaman yol sohbetleriyle ninelerimizin, teyzelerimizin doyumsuz muhabbetlerine ortak olan Mert Savaş “Cennet Köşeler” Programı için 4 gün boyunca 7 Yıldızlı Kent Başiskele’deydi.

Sadece şanslı olanların yerini aldığı Başiskele’nin Konumu başta olmak üzere, Doğa, Turizm, Huzur, Sağlık, Eğitim ve Yatırım Fırsatlarıyla yıldız Türkiye’nin saklı bahçesi Başiskele’yi program yapımcısı Mert Savaş sordu yatırımcılar, eğitimciler, sağlıkçılar, ziyaretçiler, turizmciler, vatandaşlar ve çocuklar anlattı. ‘Mert Savaş ile Cennet Köşeler’ Beyaz TV’de hafta sonu saat 15:30’da yayınlanıyor.