HABERLER
KENT MOBİLYASINA İKİ SAAT KULESİ DAHA
Orjinal Resim
11.11.2016 12:13:18

Başiskele Belediyesi yeşil alanlarda, meydan ve kavşaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarıyla ilçenin çevresini daha da güzelleştiriyor. Bu kapsamda süs havuzları, giriş kapıları, estetik saat kuleleri ile görsel güzelliği zenginleştiren Başiskele Belediyesi iki mahallede daha benzer bir çalışma gerçekleştirecek.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden bu yana ilçenin kent estetiği ve kentsel tasarımına değer veren çalışmaları ilçelere kazandırıyor. Estetik şehir kapısı, kemençe saat kulesi, Barbaros Mahallesi saat kulesi, Osmanlı çeşmeleri, yunuslu saat kulesi, tema parklar, prestij caddeler, Selçuklu mimarisi ile yapılmış semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri de sadece bunlardan bazılarını oluşturuyor. Örnek ve öncü hizmetlerin adresi şeklinde hizmetleri ilçeye kazandıran Başkan Ayaz’ın bu vizyonu takdir topluyor.

Osmanlı ve Türk mimarisinden esintilerin yer aldığı, estetik görünümlü iki saat kulesinden birini Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi kavşağına diğerini ise Kılıçarslan Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerine monte edecek. Osmanlı Çeşmeleri, Saat Kuleleri, üç boyutlu resim çalışmaları ve Süs Havuzu örneklerini yer aldığı Başiskele Kent Estetiği açısından giderek zenginleşiyor. Saat kuleleri gündüz olduğu kadar gecede ışıklandırma sistemiyle de göz kamaştırıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım