HER GÜN GELİŞEN BAŞİSKELE´YE YENİ İMAR YOLLARI
13.11.2016 12:59:53

Hizmetlerin arttığı Başiskele, huzurda, doğada, turizmde, sağlıkta, eğitimde, yatırımda ve konumuyla yıldız olması nedeniyle hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından tercih edilen bir ilçe. Bu gelişmelerle birlikte konut alanlarındaki yaşanan artış ve eğitim yatırımlarıyla haraketlilik kazanan bölgelerdeki yollarda düzenlemeler yapan ekipler ağırlıklı olarak yeni imar yolları açıyor.

Çalışmaların hızlı planlı ve koordinasyon içinde yapılmasına dikkat eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Yol genişletme ve çevre düzenlemelerini de sürdüren ekipler planladıkları çalışmalarına Yaylacık Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. Genişletilen ve yeni yolların açıldığı sokakların altyapısı dolgu malzemesi serilerek sağlamlaştırılıyor.