HABERLER
HER GÜN 20 TON MOLOZ ATIĞI TOPLANIYOR
Orjinal Resim
29.11.2016 14:00:08

Başiskele'de genel temizlik çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü düzenli olarak cadde ve sokakların, pazar yerlerinin temizliğini ve evsel atıkların toplama işlerini yaparak atıkları depolama alanlarına naklediyor.

Hızla büyüyen, çehresi değişen Yedi Yıldızlı Kent Başiskele'de temizlik çalışmalarına büyük önem veriliyor. Evsel atıkları, geri dönüşüm malzemelerini büyük bir duyarlılıkla günübirlik toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü oluşturduğu ayrı bir ekiple vatandaşların ev tadilatı nedeniyle ortaya çıkan inşaat moloz atıklarını da aynı duyarlılıkla topluyor.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün yaklaşık 20 ton molozu yerleşim alanlarından döküm sahalarına taşıyarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. Başiskele Belediyesinin 444 41 10 ve 343 20 20 numaralı telefonunu arayan ve tadilat nedeniyle inşaat moloz atığı olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla moloz atıkları evlerinin önünden alınıyor. Kaçak moloz döken vatandaşlara ise cezai işlem uygulanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım