HABERLER
BAŞİSKELE REFERANDUM İÇİN HAZIR
Orjinal Resim
2.12.2016 19:30:48

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele’nin 37 mahalle muhtarıyla olağan toplantısını gerçekleştirdi. 2016 yılının son toplantısı olan programa muhtarların katılımı tamdı. 

BAŞKAN AYAZ: “BAŞİSKELE HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNDA ÖRNEKTİR. BİZ BAŞİSKELE’YİZ REİS’İN İZİNDEYİZ”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın iyi dilek ve temennileri ile açılan toplantıda Başkan Ayaz: “Başbakan Binali Yıldırım’ın önceki gün yaptığı konuşmaya değinerek, tasarlanan bu mütabakat ile referandum süreci milletin vereceği karardır, ülkemiz, milletimiz için inşaallah hayırlı bir karar olacaktır diye düşünüyoruz. Biz ülkenin gündeminin artık sistem tartışması ile zaman kaybetmesini istemiyoruz.  

2016 yılını sizlerle birlik ve beraberlik içinde,  hizmet etme aşkıyla, ilçemize kazandırmış olduğumuz bir çok öncü, örnek projeler, hizmetler ile tamamlamış bulunuyoruz. Birbirimize olan sevgi, saygı ve samimiyetimiz biliyoruz, buna göre davranıyoruz. Başiskele her zaman muhtarlar ve yerel yöneticiler arasında ki birlik ve beraberlik duygusuyla örnek bir ilçe olmuştur. 

Sizlerle birlikte Başiskele halkına verdiğimiz ortak sözü gerçekleştirme noktasında bir milim daha sapmadan, durmadan, yorulmadan ilk günü aşkla çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberliğe hizmet eden en başta ilk dernek başkanımız Yuvacık Yakacık Mahalle Muhtarım Ferit Karaaslan ve devamında bunu sürdüren eski muhtarlar dernek başkanımız, Mehmetağa mahalle muhtarım İsmail Özkar’a, ve son olarak görevi abi-kardeş ilişkisi ile samimi bir hizmet derdiyle devralan Ovacık Mahalle Muhtarım, Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanım İlhan Altıntaş’a ve tüm muhtarlara teşekkür ediyorum. 

BAŞKAN AYAZ: “ BAŞİSKELE HALKINA HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Bu toplantının 2016 yılının son toplantısı olması münasebetiyle söylemek isterim ki, biz sizlerle birlikte halk takdir ettiği sürece Başiskele’ye, Başiskele’nin halkına hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Derdimiz Başiskele halkının yaşamak için tercih ettiği 7 Yıldızlı Kenti’miz de her şeyin en iyisi ve en güzeli ile yaşaması. Bunun için öncü ve örnek projeler üretiyoruz. Bunun için Başiskele’de sadece şanslı olanlar yerini alacak diyoruz. 

Biz bugüne kadar mahallelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz, hasta, yaşlı ziyaretlerimizde,  cenaze, cemiyetlerde vatandaşlarımızın acı, tatlı günlerinde bir arada olduğumuz gibi mahallemize kazandırdığımız yol açma çalışmalarından, şuyulandırma hizmetlerine kadar her türlü hizmetlerimizde muhtarlarımız ile bir ve beraber oluyor, birlikte hareket ederek hizmet üretiyoruz. 

Aynı zamanda bu sene içerisinde yaşamış olduğumuz 15 Temmuz Darbe Kalkışmasından dolayı, ülkemiz zor süreçlerden geçti, bütün muhtar arkadaşlarımız bu süreçte bizimle beraber kol kola, omuz omuza gerekli mücadeleyi verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi Başiskele’de bu kutlu mücadelede örnek bir duruş sergiledi. Ve bu duruşu tüm  Kocaeli kamu oyuyla paylaştı.  Bu birlik ve beraberlik için başta dernek başkanımız olmak üzere tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 


BAŞKAN AYAZ: “ İNANDIĞIMIZ DEĞERLERİ AYAKTA TUTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Biz, inandığımız değerleri yönetim sistemimizde ayakta tutmaya hakim olacak ve bu iradeyi gösterebilecek bir ülkeyiz. Sayın cumhurbaşkanımızın tüm ülkede göstermiş olduğu örnek birleştirici gücü, Necip Fazıl Kısakürek’in söylediği gibi “ak sütün arasından, ak kılı ayırt edebilecek kadar keskin bir göz” ile bakış açısının yanında durmak herkesin boynunun borcudur. O günden bu güne referandum ve genel seçimler, yerel seçimler dahil olmak üzere herkes aynı yerde durmuştur. 

2014 seçimlerinden bu güne kadar siz değerli muhtar arkadaşlarım ve bizlerin karşısında duran bir çok insan vardı. Bugün görüyoruz ki bu toplantılarda onlar yoklar. Bugün görüyoruz ki vatandaşlarımızın acı, tatlı günlerinde onlar yoklar. İşte bu yokluğu mahallelerde göstermeyecek, halkın takdiri ile seçilmiş olan kişiler sizlersiniz. Bizler çalışmalarımızı bir sonraki seçimi kazanmak için değil, inandığımız değerlere ayakta tutmak için yapıyoruz. Hakka karşı vereceğimiz hesap için çalışıyoruz. 

BAŞKAN AYAZ: “ BİZ SİZLERLE BİRLİKTE BAŞİSKELE’YİZ”

Biz, sizlerle birlikte Başiskele’yiz. Başiskele çalışıyor ve bugün başarısı ile adından söz ettiriyorsa bu sizlerle gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalardan kaynaklanmaktadır. Siz mahallenin derdini dert edinmezseniz biz bir şey yapamayız. Bu yüzden tüm muhtarlarımıza bu sorumluluk duygusu ile bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyor, yeni yılın en başta ülkemize, ilimize 7 Yıldızlı Kent Başiskele’mize hayırlı olmasın diliyorum. Birlikte daha birçok öncü ve örnek projeyi hayata kazandırmak ümidiyle yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.” Dedi. 

Toplantı muhtarların birebir mahalli öneri ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi. 
 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım