YAĞMUR SUYU KANALLARINDA GENEL TEMİZLİK
13.02.2017 12:01:47

Çalışmalarını genel ve kapsamlı bir şekilde yaz ve kış aylarında sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirli periyodlar halinde yağmur suyu kanal temizliklerine devam ediyor. Böylelikle tıkanmış kanalların neden olacağı taşkınların önüne geçilmiş oluyor.

Yağmur suyu kanallarında ve ızgaralarda temizlik çalışması yapan Başiskele Belediyesi yağmur suyu kanallarından tıkanıklığa sebep olacak taş, toprak gibi malzemeleri temizliyor. Başiskele'nin cadde ve sokaklarındaki yağmur suyu kanallarının ızgaralarını kaldırılıp içlerindeki kum, yaprak ve sigara izmaritleri gibi birikintileri temizlerken açık olan V şeklindeki yağmur suyu kanallarını temizleyerek basınçlı suyla temizliyor.