HABERLER
BAKAN IŞIK: "BU KENTTE YAŞAMAKTAN ONUR DUYUYORUM"
Orjinal Resim
23.04.2017 13:27:58

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan Şehit Engin Özkaradeniz Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ile iki park ve bir caddenin açılışı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşti.

Bahçecik Ortaokulu Öğrencilerinin Semazen gösterisi ve folklor ekibinin oyunlarının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplu açılış programı Damlar Camii İmamı Şaban Şahintürk’ün Kur’an-ı Kerim okuması ile devam etti.

Geniş katılımın gerçekleştiği programa Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a vekâleten Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitekrem Mahalle Muhtarı Yusuf Mandıra konuşmasında “Bizlerin mahallemizdeki komşularımıza daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için odamızın bulunduğu yeni komleks yapımız semt konağımız hayırlı olsun. Komşularımız adına çalışkan başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Kılıçarslan Mahalle Muhtarı Tuncay Coşkun ise konuşmasında “Bende Semt Konağımızı mahallemize kazandıran başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN AYAZ: “ BU BÖLGEMİZE 21 MİLYON 760 BİN TL’LİK YATIRIM YAPTIK”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında Terörle Mücadelede Şehit olan Engin Özkaradeniz ve Bölge halkına hizmet veren eski belediye Başkanı Kazım Candaner’in isminin verildiği tesislerin hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni hizmet anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini, 18 uygulamasının yapıldığı bölgede yapımı tamamlanan semt konağının uzun yıllar mahalle halkına hizmet vereceğinin altını çizen Başkan Ayaz Şehitekrem Mahallesi’nde beton yol, dekoratif perde duvarlar, sıcak asfalt ve yapılan istimlak la meydan düzenlemelerinin yapıldığını söyledi.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Gecemizi gündüzümüze katarak arkadaşlarımızla beraber planlamalarımızın sonucunda bugüne kadar sadece bu bölgemize 21 milyon 760 bin lira yatırım yaptık. Bu rakam bundan önceki 5 beldenin 5 yıllık bütçelerini toplasak bu rakamı elde edemiyoruz. Elde ettiğimiz değerler belediyelerimizin birleşmesiyle başladı. Bu hizmetlerimizi, kaynaklarımızı eşit ve adaletli şekilde halkımızın hizmetine sunuyoruz. Semt Konağı binamızın içinde hizmet veren Sağlık ocağımız için özel araç tahsis ettik. Mesai saatleri içerisinde sağlık ocağına gelmekte zorlanan vatandaşlarımız evlerinden alınarak getirilecek dedi.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: “ UYUMLU, ÜRETKEN BAŞKAN AYAZ’I TEBRİK EDİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında “Bugüne kadar uyumlu, üretken ve etkin çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ı ve ekibini tebrik ediyorum. Nüfusun yoğunlaştığı yapılaşmanın hızla arttığı bölgemizde Başiskelemiz hızlı şekilleniyor. Güzel İnsanlar güzel hizmetlere layıktır. Çocuklarımıza, gençlerimize ve bayanlarımıza yönelik en güzel hizmetleri yapmaya devan edeceğiz dedi.

VALİ GÜZELOĞLU: “BAŞİSKELE’NİN MERKEZİNDE İNSAN OLAN ANLAYIŞINI KUTLUYORUM”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise konuşmasında Başiskelemizin ve Kocaeli’mizin güzel insanları bugün yine merkezinde insan olan, insana hizmet etmeyi amaç sayan bir hizmet anlayışının ürünü olarak Başiskele ilçemizde Belediyemizin insanımıza kazandırdığı güzel bir eserin ve tesislerin açılışında birlikteyiz. Bu konağa ismini veren ve onun şahsında bu vatan için canını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum.  Onların varlığıyla, inancımızla, kararlılığımızla geleceğimize doğru büyük yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Değerli Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın azmi, heyecanı ve gayreti takdire şayandır. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ona verdiği destekle çok büyük projelere, çok büyük hedeflere giden bir kararlılığı var. Sayın Bakanımızın gerek Başiskele perspektifinde gerekse Kocaeli’mizde bütün meselelerde bizlere büyük bir güven ve desteği var ve sizlerin de desteği oldukça daha güzellerini inşallah hep hedefliyoruz ve sizlerle buluşturmaya söz veriyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

BAKAN IŞIK: “BU KENTTE YAŞAMAKTAN ONUR DUYUYORUM”

BAKAN IŞIK: “2 DÖNEMDİR BAŞKAN AYAZ BAŞİSKELE’DE OLAĞANÜSTÜ HİZMETLER YAPIYOR”

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ise konuşmasında  “Tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Şehitlerimize layık olmak en temel görevimizdir. Bir taraftan tarihin omuzlarımıza yüklediği bu ağır sorumluluğun bilincinde diğer taraftan da gelecek kuşakların bizim üzerimizdeki emanetinin farkında olarak gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her alanda Türkiye adeta kabuğunu kırarak dünya ile yarışan bir ülke konumuna gelmeye başladı. Başiskele her zaman yanımızda oldu. Bugün bu şehirde yaşamaktan ve bu şehirli olmaktan gurur duyan bir kardeşinizim. Başiskele Bahçeciğe geldiğim zaman keyif alıyorum.  Kocaeli’miz yem yeşil oldu. Kocaeli gri renkten yemyeşil bir şehre dönüştü. Burada hakkını teslim etmemiz geren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu var. İbrahim Karaosmanoğlu bu şehre damga vurmuş belediye başkanımız. Aynı heyecanla çalışmaya devam ediyor. Bir özel teşekkürümde Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’a. 2 dönemdir Başiskele’de olağanüstü güzel hizmetler yapıyor. Hüseyin Başkanımız Hizmetine samimiyetini katarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanımıza bu samimi ve güzel hizmetlerinden gayretlerinden dolayı sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum dedi.

Başiskele ilçe Müftüsü Abdulsamet Erkul’un duasıyla protokol üyeleri ile birlikte Şehit Engin Özkaradeniz Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi, Kazım Candaner Parkı, Hürriyet Caddesi ve  Bayraker Sokak Parkı’nın toplu açılışı kurdele kesimiyle gerçekleşti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım