BAŞİSKELE SAHİLİ´NE İKİNCİ OTOPARK
24.04.2017 15:20:31

Özellikle yaz aylarında ilçe halkının ve komşu ilçelerden gelen vatandaşların uğrak yeri olan Başiskele Sahili’ne Başiskele Belediyesi 75 metre uzunluğunda ikinci araç otopark yeri yapıyor.

Yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle yol kenarlarında bulunan park yerlerinin yetersiz kalması sonucu 108 araçlık otopark yapan Başiskele Belediyesi bu park alanının yanındaki 75 metrelik alanı da otoparka dönüştürüyor. Vatandaşların aileleriyle birlikte özellikle yaz aylarında vakit geçirebilecekleri Başiskele Sahili oldukça yoğun bir trafiğe maruz kalıyor. Ramazan ayında Başiskele Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftar ve ramazan programlarında da binlerce insanın Başiskele Sahili’nde yoğunlaştığı dönemde park sorunu kalkmış olacak.