2 SOKAK PARKE TAŞLARIYLA KAPLANDI
27.04.2017 11:34:46

Başiskele Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde mahallelerde yol onarımı ve bakım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Halkçı Sokak ve Güneyce Sokak’ta parke yol çalışması gerçekleştirdi.

Başiskele Belediyesi altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları yaptığı düzenleme çalışmalarıyla yeni bir görünümlerine kavuşturuyor. Başiskele halkının huzurlu ve daha kaliteli yaşam sürmesini sağlamak için vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibi durmak bilmeden çalışıyor. Son olarak Damlar Mahallesi Güneyce Sokak ve Halkçı Sokak’ta başladığı parke yol çalışmalarını tamamlayan ekipler iki sokağı 910 metrekare parke taşıyla kapladı.