TRAFİK EĞİTİM PARKINDA SONA DOĞRU
27.04.2017 11:51:19

Akülü araba kullanacak çocuklar hem eğlenceli, hem öğretici bir mekânda trafik kurallarını öğrenecek. Başiskele Belediyesi’nin okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için yapımını sürdürdüğü Trafik Eğitim Parkı’nda son düzenlemeler yapılıyor.

Başiskele Belediyesi çocukların trafik kurallarını öğrenmeleri ve alışkanlık kazanmaları için onlara küçük yaşlarda trafik bilincini aşılayacak. Trafik kültürünün oluşmasıyla birlikte trafik kazalarının en aza indirileceği düşüncesiyle projesini Barbaros Mahallesi’nde 7 bin metrekarelik alanda hayata geçiren Başiskele Belediyesi içinde trafik sinyalizasyonları, yaya geçitleri bulunan eğlenceli, eğitici çocuk trafik eğitim parkının trafik işaretleri, bisiklet yolları, hemzemin geçit ve eğitim pistinin yapımını tamamladı. Sıcak asfaltı serilen eğitim pistinin ardından park alanının oyun gruplarının montajı yapılacak.