ALTYAPISI BOZULAN TUNA SOKAK YENİLENECEK
27.04.2017 15:03:22

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol onarım çalışmaları kapsamında altyapısı bozulan 250 metre uzunluğundaki Yeniköy Merkez Mahallesi Tuna Sokak’ta çalışma gerçekleştiriyor.

Fen işleri Müdürlüğü ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Su, kanalizasyon ve diğer kurumların şebeke yenileme çalışmaları esnasında kazılan cadde ve sokaklarda hava şartlarının da etkisiyle meydana gelen bozulmalar kısa sürede gideriliyor. Buna benzer nedenlerle deforme olan ve altyapısının yenilenmesi gerektiğine karar verilen yaklaşık 300 metre uzunluğundaki Yeniköy Merkez Mahallesi Tuna Sokağın bozuk asfaltı kaldırılıyor. Zeminin sağlamlaştırılmasının ardından Başiskele Belediyesi Sokağı yeniden asfaltla kaplayacak.