PARKLARDA REVİZYON
30.06.2017 10:30:02

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mevcut parklardaki eksiklikleri gidererek yeniliyor güzelleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 4 park revizyondan geçirilerek bazı oyun grupları yenilendi, tamiratları, boyamaları ve temizlikleri yapıldı. Tüm birimleri ile hızlı, etkin ve kaliteli bir hizmet sunma anlayışı içinde ekipler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’dan aldıkları talimatlar doğrultusunda vatandaşların huzur ve rahatı için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Yaz ayları ile birlikte çocukların ve ailelerin kullanmaya başladığı parkların sürekli bakım ve onarımları hızlı bir şekilde yapan ekipler yaz boyunca bu yöndeki çalışmalarını sürdürecek. Eksiklik görülen parklardaki sorunlar anında giderilecek.

01_30062017103000-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim