HABERLER
BAŞİSKELE´DE GÜVENLİ VE AKICI ULAŞIM
Orjinal Resim
3.07.2017 14:08:22

Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi yağmur suyu drenaj hatlarının yenilenmesinin ardından asfalta hazırlanıyor. Daha önce yol genişlemesi yapılarak dekoratif duvar çalışması gerçekleşen cadde 15 metre genişliği ile araç ve yaya trafiğine hizmet verecek.

Başiskele Belediyesi yol açma ve mevcut yollarda düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Başiskele halkından aldığı güçle ilçenin gelişmesi ve büyümesi için göz kamaştıran hizmetlere imza atan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek aynı zamanda ileride oluşabilecek trafik yoğunluğunu da hesaplayarak çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi yaptığı planlamalar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de koordineli çalışmalar da gerçekleştiren Başiskele Belediyesi hizmette sınır tanımıyor.

Bu çalışmalardan biri olan ve altyapı çalışmaları ve genişletme nedeniyle bozulmaların yaşandığı yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi asfalta hazırlanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım