İKİ ARAÇ ARTIK RAHATLIKLA GEÇEBİLECEK
3.07.2017 14:11:10

İlçenin birçok noktasında ihtiyaç duyulan yol çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1500 metre uzunluğundaki Çamlıca Caddesi’nin kadastro yolunu mevcut halinden bir kat daha büyüterek 8 metre genişliğe çıkardı.

Ana arterlerde cadde ve sokaklarda da imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi ekipleri bu yönde başlattığı çalışmaları kısa sürede tamamlıyor. Tek aracın geçebildiği kadastro yollarında biri olan 1500 metre uzunluğundaki Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi ekiplerin yoğun çalışması neticesinde 4 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkartılarak yol güvenliği sağlandı. Bu güzergâhtan artık iki araç rahatlıkla ve güvenle geçiş yapabilecek.