SEMT MEYDANININ OTOPARKI HAZIR
16.08.2017 12:03:06

Kentsel Dönüşüm kapsamında Mehmetağa Mahallesi’nde Semt Meydanı olarak planlanan 3 bin 267 metrekarelik alanda 108 araçlık kapalı otoparkın yapımı tamamlandı. Ekipler zemin katta bulunan otoparkın aydınlatma ve havalandırma sistemlerinin montajını gerçekleştirdi. Otoparktaki çalışmaların tamamlanmasının ardından birinci kat vatandaşların sohbet edip dinlenebileceği şekilde düzenlenecek.

Başiskele'nin daha sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe olması için mahallelerde sosyal alanlar, parklar, semt konakları ve meydan düzenlemeleri yaparak birçok hizmeti vatandaşlarının kullanımına sunan Başiskele Belediyesi bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla mahallelerde yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarılıyor. Bunlardan biri olan Mehmetağa Mahallesi'nin açık alan ihtiyacını karşılayacak semt meydanında oturma alanları, saat kulesi şeklinde led ekran, çay bahçesi ve süs havuzu olacak.