TÜRK BAYRAĞIMIZA BAKIM
17.08.2017 15:35:16

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ulusumuzun övünç kaynağı ve bağımsızlığımızın simgesi olan 600 metrekarelik dev Türk Bayrağı’nın bakımını gerçekleştirdi.

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Başiskele’ye hâkim bir noktada parke taşlarıyla özel bir alanda oluşturulan 30 metre genişliğinde ve 20 metre yüksekliğindeki Türk Bayrağımız kırmızı ve beyaz renklerle ışıl ışıl parlıyor. Milletimizin varlığının ve bağımsızlığının sembolü olan Türk Bayrağımızı Başiskele Belediye ekipleri su tankeriyle yıkayarak etrafını temizledi ardından boyamasını gerçekleştirdi. Belediye ekipleri her yıl yaz aylarında hava koşulları nedeniyle rengi aşınan parke taşlarının düzenli olarak boyamasını gerçekleştiriyor.