GENÇLER İÇİN YENİ SPOR MERKEZİ
25.09.2017 10:42:45

Başiskele Belediyesi gençler için yeni bir sosyal alan oluşturuyor. Şehitekrem Mahallesi gençliğine yeni bir alternatif sunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Bahçecik Gençlik ve Spor Merkezi’yle gençlerin bir araya gelip kendi gelişimleri için çalışmalar yapacağı nezih bir ortam sağlayacak.

Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırmayı, gençleri ilgi duydukları alanlar doğrultusunda yönlendirmeyi, ufuklarını genişletmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamalarını sağlayacak gençlik ve spor merkezlerini yaygınlaştıran Başiskele Belediyesi 3 kattan oluşan gençlik ve spor merkezini şekillendiriyor.

Bahçecik Gençlik ve Spor Merkezi’nin 1. katında KOMEK, 2 katında fitness salonu, 3. katında ise Şark Odası, kafeterya ve oyun odası bulunacak.