YAYLACIK MAHALLESİ´NE 3 BİN 370 M² PARKE YOL
25.09.2017 10:50:42

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yaylacık Mahallesi Memleket Sokak, Gediz Sokak ve Sultan Baba Sokak’ta parke yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Başiskele’de altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların üstyapısı parke taş kaplamaları, asfalt ve beton yol çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşuyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Çağdaş ve modern bir kent haline dönüşen Başiskele’de çalışmaların devam ettiğini belirterek, altyapısından üstyapısına kadar her yönüyle modern cadde ve sokakları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla 3 bin 370 metrekare parke yol ve kaldırım yapım çalışmalarını Yaylacık Mahallesi Memleket Sokak, Gediz Sokak ve Sultan Baba Sokak’ta tamamlayan ekipler, mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.