SINIRDA YOL ÇALIŞMASI
25.09.2017 10:55:58

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele halkına söz verdiği çalışmaları yerine getirmeye devam ediyor. Yaz kış demeden, sürekli hizmet üreten Başiskele Belediyesi yapımını tamamladığı projeleri bir bir halkın hizmetine sunarken bir yandan da planlamalar doğrultusunda yeni çalışmalara başlıyor. Belediye ekipleri bu çalışmalardan birini Ovacık Mahallesi Engin Sokak’ta gerçekleştiriyor.

Kartepe ilçesine sınır olan Ovacık Mahallesi Engin Sokak’ta yol genişletme çalışmasını tamamlayan ekipler şimdide genişletilen yolun çift taraflı dekoratif desenli duvarlarını yapmak için hazırlık yapıyor. 570 metre uzunluğundaki yolun duvar ve yaya kaldırımlarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleşecek.