BİR HAFTADA 9 BİN 200 TON SICAK ASFALT SERİLDİ
25.09.2017 14:48:48

Başiskele Belediyesi ilçenin birçok mahallesinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamaları için ilçe genelinde çalışmalarına devam eden ekipler 41 cadde ve sokağı sıcak asfaltla kaplayacak. Marka kent olma yolunda önemli hamleler yapan ve üstün bir performans gösteren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz devam eden çalışmaları adım adım takip ediyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın öncülüğünde Başiskele Belediyesi üstyapı yatırımları ve prestij projeleri ile vatandaşların beğenisini topluyor. Vatandaşların talepleri ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön verilirken önemli hizmetler gerçekleşiyor. Yaz sezonunda da üstün bir performans göstererek sıcak asfalt hedefini gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan mahallelere öncelik veren ekipler 1 haftada 4 bin ton sıcak asfalt serdi. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle yapılan ortak çalışmada ise 4 caddeye 5 bin 200 ton sıcak asfalt serildi.