HABERLER
BAŞKAN AYAZ "BİZ TARAFIZ"
Orjinal Resim
26.09.2017 14:09:28

Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen, onların isteklerine çözüm üreten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz daha hızlı ve kalite hizmet sunmak gayesiyle belediye, kamu kurum ve kuruluşları ile köprü vazifesi gören muhtarların öneri ve taleplerini de ayrı bir önem gösteriyor. Başkan Ayaz 8 yıldır hiç aksatmadan muhtarlarla mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor, ayda bir kez toplantı düzenliyor.

Muhtarlarla koordinasyonu ve işbirliğini arttırmak, muhtarlar aracılığı ile gelen hizmet öneri ve talepleri almak üzere her ay düzenlenen muhtarlar gurup toplantısı bu kez Başiskele’de yeni hizmet vermeye başlayan Sütlüce Pastane ve Cafe’de yapıldı. Toplantıya her zaman olduğu gibi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz birim müdürleriyle birlikte katıldı. Başkan Ayaz toplantıda ulaşım, altyapı, çevre, eğitim hizmetlerini anlatarak, yakın zamanda yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşlar tarafından muhtarlar aracılığı ile iletilen talepleri dinleyen Başkan Ayaz ilgili birim müdürlerine talimat vererek değerlendirilmesi üzerine notlar aldı.

Konuşmasında “Sergilemiş olduğumuz birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemeliyiz” diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz  “Ülkemiz için, Başiskelemiz için,  gelecek nesillerimiz için elbirliği ile çalışıp üretken olmalıyız. Biz tarafız, biz hizmetten, ak işlerden ve mazlumlardan yana tarafız” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım