HALKIN BULUŞMA NOKTASI OLACAK
31.10.2017 09:53:44

Başiskele Belediyesi yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiriyor. Yapılan yatırımlarla çocuklar için park ve yeşil alan düzenlemeleri yapılırken, altyapı ve yol çalışmalarıyla da ulaşım daha güvenli ve sorunsuz hale getiriliyor. Bu çalışmaların yanı sıra kentsel dönüşüm çalışmalarını da sürdüren Başiskele Belediyesi bir süre önce başladığı Mehmetağa Mahallesi Semt Meydanı yapım çalışmalarını tamamlamak üzere.

3 bin 267 metre kare alana 108 araç kapasiteli kapalı otopark yapan Başiskele Belediyesi büyük bir semt meydanı oluşturdu. Otoparkın son olarak yangın söndürme sistemleri ve havalandırma sistemini monte eden ekipler otopark üzerindeki sosyal alanı tamamlamak için çalışma gerçekleştiriyor.