2 SOKAK PARKE TAŞLARIYLA KAPLANIYOR
31.10.2017 10:01:37

Yol yapım ve onarım çalışmaları için birçok noktada çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilkent Mahallesi Yetenekli ve Name Sokak’ta parke yol yapımı gerçekleştiriyor.

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor. Parke yollar, kaldırımlar ve yeni sosyal donatı alanları ile yollar modern, kullanışlı ve sağlam hale geliyor. Belirlenen program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilkent Mahallesi’nde Yetenekli ve Name Sokak’ta parke yol yapım çalışmalarına başladı.

2_31102017100134-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim