HABERLER
HEDEFİMİZ MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ
Orjinal Resim
8.11.2017 11:58:14

 

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli adımlar atan Başiskele Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz öncülüğünde Türkiye Mükemmellik Ödülünü almakta kararlı.

Kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir bir gelişme ortaya koyan Başiskele Belediyesi’nin mükemmellik yolculuğu 2011 yıllında başladı. Sürekli gelişen bir kurum olan Başiskele Belediyesi; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Belgelerine sahip.

Başiskele Belediyesi’nin kurumsal mükemmelliğe giden yolda nerede olduğunun değerlendirilmesi, belirlediği misyon ve vizyonu ile birlikte temel kuvvetli yönlerinin ve olası iyileştirme alanlarının farkına varabilmek için her yıl Türkiye Kalite Derneği’nden gelen değerlendirme heyeti belediyenin mükemmellik modeli ve kalite çalışmalarını yerinde inceliyor.

3 gün boyunca Başiskele Belediyesi’nde bulunan değerlendirme heyetini ağırlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Bizler halkımıza ve gelecek nesillerimize eser bırakmak için buradayız. Bizler sahada vatandaş memnuniyeti, içeride personelimizin memnuniyetini ve ailelerini önemsiyoruz. Bu duygu birliği içerisinde çalışıyoruz. Biz bu mükemmellik ve kalite yolculuğunda sonuna kadar gideceğiz ve bu yolculuğu tamamlayacağız”. dedi.

Saha ziyaretlerini tamamlayan ekip geri bildirim raporunu hazırlayarak Türkiye Mükemmellik ödülü yürütme kuruluna bildirdi. Sonuçların önümüzdeki hafta Kader’de düzenlenecek organizasyonla açıklanması planlanıyor. 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım