HABERLER
MÜKEMMELLİĞİN 4. YILDIZI BAŞİSKELE BELEDİYESİ´NE
Orjinal Resim
20.11.2017 14:07:04

BAŞİSKELE 26. KALİTE KONGRESİNE MÜKEMMELLİKTE 4. YILDIZINI ALMAYA GİDİYOR

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli adımlar atan Başiskele Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 22 Kasım günü Zorlu Center’a Türkiye Mükemmellik Ödülünde 4. Yıldız belgesini almaya gidiyor.

Başiskele Belediyesi’nin kurumsal mükemmelliğe giden yolda nerede olduğunun değerlendirilmesi, belirlediği misyon ve vizyonu ile birlikte temel kuvvetli yönlerinin ve olası iyileştirme alanlarının farkına varabilmek için her yıl Türkiye Kalite Derneği’nden her biri alanında uzman 6 değerlendirici heyetin belediyenin mükemmellik modeli ve kalite çalışmalarını yerinde incelemişti. 

Saha ziyaretlerini tamamlayan ekip geri bildirim raporunu hazırlayarak Türkiye Mükemmellik ödülü yürütme kuruluna bildirdi. Sonuçlara göre Kocaeli’de ilk, Türkiye’de sayılı olan Mükemellikte 4 yıldız belgesini almaya hak kazanan Başiskele Belediyesi, Başkan Hüseyin Ayaz ve kalite ekibiyle birlikte 22 Kasım 2017 günü 26.sı Kalite Kongresi için Zorlu Center’e gidiyor.

Öncü ve örnek hizmetleriyle her zaman Kocaeli’de ve Türkiye’de ilk birçok uygulamayı ve projeyi kentine kazandıran Başkan Ayaz, hizmet yönetiminde de bu tavrından vazgeçmiyor. Başkan Ayaz’ın Hedefi Türkiye’de sadece iki belediyenin sahip olduğu Türkiye Mükemellik Ödülünü henüz 8 yaşında genç bir ilçe belediyesi olarak kentine kazandırmak.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım