Temel Değerlerimizi Önemsiyoruz
14.02.2018 11:14:26

Nesillerimizin dini ve ahlaki değerlerini tanımasına yönelik kapsamlı bir şekilde programlar düzenleyen Başiskele Belediyemiz yine bu alanda gençlerin temel değerler eğitimine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanımız Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Müftümüz Abdülsamet Erkul ve ilçemizde görev yapan din görevlileriyle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda gelecek nesillerimizin dini ve ahlaki eğitimleri üzerine neler yapılabileceği konuşuldu. Hâlihazırda Başiskelemizde temel değerlere yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda  Başiskele Belediyemiz her ay düzenli olarak İlçe Müftülüğümüz ile birlikte geçekleştirilen “Gençlerle Baş Başa” programını temel değerler açısından ilçede büyük bir katılımla ve belirli periyotlarla gerçekleştiriyor. Öte yandan gerçekleştirilen istişare toplantısından sonra Başiskelemizde görev yapan imam-hatiplere de Kudüs ziyareti müjdesi verildi.