HABERLER
Eğitim Vazgeçilmezimizdir
Orjinal Resim
14.02.2018 12:01:18

Eğitimde büyük bir yol kat eden Başiskele Devlet ve özel okullarıyla Marmara Bölgesinde zirvede.

Üniversite yerleşmede başarısı yüzde seksenlerin üstünde olan Başiskele’de kaliteli eğitim hizmetlerine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi öğrenci ve öğretmenlere gereken desteği her zaman veren Ayaz “ Bütün yatırımlarımız çocuklarımız ve gençlerimiz içindir” diyor

Geçtiğimiz dönemde öğrencilerin yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirmelerine yönelik “e öğrenme” potalını Başiskele Belediyemiz öğrencilere hediye etti. Bu portalde: görsel ders anlatımları, etkinlikler, problemler, açıklamalı testler, çözümlü sorular,yazım kılavuzu ve öykülerden oluşan eğitim setini öğrencilere bizzat Başkan Hüseyin Ayaz armağan etti. Yine Başiskelemizde bulunan öğretmenlerimize belediyemiz tarafından bisiklet hediye edildi. Başkan Ayaz eğitime verdiği değerden dolayı mesaisinin çoğunu okul ziyaretlerinde geçiyor.

Bu kapsamda Başkanımız Hüseyin Ayaz dün üç ayrı okulu ziyaret etti. Başkanımızın ilk durağı mezun olduğu Yeniköy Hayat İlköğretim Okulu'ydu. Burada idareci ve öğretmenlerle görüşen Başkanımız Ayaz, okul ve çevresindeki eksikler hakkında bilgi aldı.

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım